Cavmipot: het ideale relatiegeschenk

Veel mensen hebben moeite om planten in goede conditie te houden. Het grootste probleem is het watergeven,  want hoe vaak en hoeveel water geef je een plant? Met de nieuw ontwikkelde Cavmipot wordt dat probleem in één keer opgelost. Zo geniet je, ook zonder groene vingers, optimaal van planten binnen en buiten op balkon en terras!

Slim systeem

De Cavmipot is een volautomatisch watergeefsysteem en bestaat uit een binnen- en buitenpot. Door het unieke systeem voorziet de plant zichzelf van de juiste hoeveelheid water. In de binnenpot zet je (zonder kwekerspotje) de kamerplant met wortelkluit. Vervolgens plaats je de binnenpot met plant in de buitenpot. Hierin zit het waterreservoir. Vul deze met schoon water en lonten zuigen het water op naar de wortelkluit zodat planten altijd de juiste hoeveelheid vocht krijgen; nooit te veel en nooit te weinig. De handige hydrometer geeft aan wanneer het waterreservoir bijgevuld dient te worden. In de praktijk komt dit, afhankelijk van het soort plant, neer op eens per drie à vier weken! De Cavmipot is mede ontwikkeld en getest door TNO, Fytagoras Plant Science en WUR.

Mooi kado

In plaats van een bloemstuk, dat maar enkele dagen mooi blijft, is de Cavmipot een geweldig

kado-artikel en/of relatiegeschenk.

U kunt de pot naar eigen wens oppimpen, bijvoorbeeld door middel van een mooie foto van uw bedrijf. Zo krijgt de pot een uitstraling die blijvend indruk zal maken op de ontvanger. (Zie bijlage)

Kijk voor een kort instructiefilmpje op de website www.cavmishop.nl.

Bron :       CAVMI

Contact:  Antoon van Mullekom ,email  a.mullekom1@chello.nl ,telefoon  06-20 44 72 77

Bijlage :   beeldmateriaal (vrij van rechten)

Laat een reactie achter

Translate »